-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:8275 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:40

لطفاً در مورد زنا توضيح دهيد. منظور آن زنايي كه در قرآن آمده و بايد صد تازيانه بخورد چيست؟ نزديكي با دختران چه حكمي دارد؟ در مورد لواط هم توضيح دهيد.

زنا عبارت است از مباشرت و نزديكي مرد و زن نامحرم، بدون عقد ازدواج دائم يا غير دائم. اگر مرد و زني كه مجرّد باشند و يا همسر داشته باشند، ولي به همسر دست رسي نداشته باشند، دچار عمل زنشت زنا شوند، بعد از اثبات در دادگاه نزد قاضي عادل محكوم به صد ضربه شلاق مي شوند. اگر مرد و زني با در اختيار داشتن همشر مشروع مرتكب گناه زنا شوند، در صورت اثبات نزد قاضي، محكوم به رَجْم (سنگسار) مي شوند. شرايط اجراي حدّ الهي بر مرتكب اين گناه، بلوغ و عقل و ديگر شرايطي است كه در كتاب هاي فقهي آمده است.

زنا با دختر باكره با شرايط مذكور موجب حد مي شود. ماهيّت زنا با دختر و غير دختر فرقي نمي كند. منظور از زنايي كه موجب صد تازيانه مي شود و در قرآن آمده است، زناي غير محصنه است؛ يعني زناي مرد و زني كه يا همسر ندارند يا همسر دارند، ولي در اختيارشان نيست.[4]

الزانية و الزاني فاجلدوا كلّ واحدٍ منهما مأنة جلده و لا تأخذكم بهما رأفة في دين الله؛[5] زن و مرد زناكار را هر يك صد تازيانه بزنيد و هرگز در مورد اجراي احكام دين رأفت به خرج ندهيد.

اين آيه در مورد زناي غير محصنه (زن و مرد شوهر دار) است، به قرينة روايات در موارد ديگر حكم زنا به دليل روايات معتبر اعدام يا رجم و يا تبعيد است، مثل زناي با محارم و زناي محصنه و ... .[6]

لواط عبارت است از وطل و دخول يك مذكر از مذكر ديگر. اگر هر دو بالغ، عاقل و مختار باشند و نزد حاكم ثابت شود، هر دو نفر اعدام است.[7] گناه لواط از گناه زنا بدتر و شديدتر است و عقوبت آن بيشتر است.

در مذمت زنا امام اميرالمؤمنين(ع) در حديثي مي فرمايد: از پيامبر(ص) شنيدم كه فرمود: در زنا شش اثر بد است. سه قسمت آن در دنيا و سه قسمت در آخرت است. امّا آن ها كه در دنيا است، يكي اين است كه صفا و نورانيت را از انسان مي گيرد و روزي را قطع مي كند و تسريع در نابودي انسان ها مي كند. امّا آن سه كه در آخرت است، غضب پروردگار، سختي حساب و دخول در آتش جهنم است.[8]

زنا و لواط از گناهان كبيره است و كسي كه مرتكب اينها شود، دچار عقوبت هاي سخت الهي مي گردد. قرآن مي فرمايد: لا تقربوا الزنا إنّه كان فاحشة و ساء سبيلا؛[9] نزديك زنا نشويد، چرا كه عمل بسيار زشتي است و راه و روش بدي است.

در مذمّت لواط در قرآن از قول حضرت لوط به قومش آمده است: أتأتون الذكر ان من العالمين؛[10] آيا در ميان جهانيان شما به سراغ جنس مرد مي رويد و همسراني را كه خدا براي شما آفريده است رها مي كنيد؟! شما قوم تجاوزگري هستيد.

هم جنس بازي و آثار شوم آن بر كسي پوشيده نيست. پيامبر اكرم(ص) فرمود: بوي بهشت به مشام كسي كه مورد هم جنس گرايي واقع مي شود، نخواهد رسيد.[11]

[4] همان، ص 463.

[5] نور (24) آية 2.

[6] تحريرالوسيله، ج 2، ص 463.

[7] همان، ص 469.

[8] تفسير نمونه، ج 12، ص 105، به نقل از مجمع البيان، ج 6، ص 414.

[9] اسراء (17) آيه 32.

[10] شعراء (15) آية 165.

[11] تفسير نمونه، ج 15، ص 320.



مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.